Despre

De ce să ai încredere în recomandările mele?

Experiența Profesională

Sunt Calificat Profesional în domeniul Nutriției (acreditat de Ministerul Educației și Ministerul Muncii), am o expertiză de șapte ani de cercetare a studiilor medicale în domeniul Suplimentelor Alimentare și Nutriției, șase ani de experiență în Consiliere Nutrițională, șaptesprezece ani de experiență în Dezvoltarea Gândirii Pozitive și douăzeci de ani de practicarea Exercițiilor Fizice Optime.

Am studiat Nutrigenomica sau cum să ne alimentăm, suplimentăm și mișcăm în funcție de variațiile genetice individuale. Competența mea în cercetarea studiilor medicale este întărită de faptul că în timpul facultății, masterului și doctoratului am studiat fundamentele cunoașterii științifice, metodologiei cercetării, epistemologiei și adevarului științific.

Experiența Personală

Până la vârsta de 40 de ani pot spune că „nu am știut că am un corp”, deoarece acesta nu mi-a atras atenția prin probleme de sănătate sau durere cronică. Eram pur și simplu un „spirit activ”. Odată cu vârsta de 40 de ani lucrurile s-au schimbat simțitor. După mai multe drumuri la medici și laboratoare de analize medicale am aflat că „nu am nimic, sunt sănătos tun”, doar că corpul meu spunea cu totul altceva. Pentru cei mai mulți, mersul la medici și laboratoare de analize medicale rezolvă problemele, pentru unii însă nu.

Atunci am hotărât că e timpul să fac eu însumi ceva pentru starea mea de sănătate și am făcut un test genetic complet dar fără interpretare (23andme.com). Am făcut interpretarea computerizată a testului și așa am aflat care sunt cauzele problemelor mele de sănătate. Apoi am început să aprofundez ce spun studiile medicale despre diverse variații genetice, despre alimentație, suplimente alimentare și mișcare.
De asemenea, studiez si practic diverse sporturi și exerciții fizice de întreținere (exerciții cu greutăți și benzi elastice, ciclism sportiv și utilitar, jogging, box ușor, stretching).

Disclaimer: Informațiile prezentate aici sunt bazate pe studii medicale, dar nu înlocuiesc consultațiile și analizele medicale de specialitate, fiecare individ este unic prin variațiile sale genetice (aprox. 70,368,744,177,664 combinații posibile) și mediul în care trăiește, astfel încât el reacționează diferit față de alții la aceleași suplimente sau alimente. Prin urmare, autorul care prezintă informațiile aici nu poate fi făcut răspunzător pentru eventuale efecte secundare nedorite.

Dacă doriți să mă contactați, vă rog să-mi scrieți la adresa: contact@veg.ro